25. maaliskuuta 2012

"Hey tough tortellini. I am sick of printing a children's menu.
Let Mickey Meatball find his own way out of the maze. "


Eilen tuli tehtyä tortellinivuoka ja ajattelin jakaa reseptin myös täällä:

 Juustoinen tortellinivuoka

2 pkt Juusto & Aurinkokuivattu tomaatti tortellineja
2 tuoretta parsakaalia tai 2 pussia pakasteparsakaalia
1prk aurinkokuivattuja tomaatteja
1 pkt Koskenlaskijajuustoa
2 prk ruokakermaa
hieman paprikaa, chiliä, suolaa, timjamia
 & grillimaustetta tai Chicken & Steak maustetta
 Oliiviöljyä tai rypsiöljyä vuoan voiteluun
Juustoraastetta oman maun mukaan

1. Keitä parsakaaleja kattilassa, kunnes ne ovat pehmeitä
2. Keitä tortelliniinit valmiiksi
3. Sulata Koskenlaskijajuusto kattilassa miedolla lämmöllä (2 tai 3:lla) sekoittaen samalla
4. Lisää ruokakermat sulaneen juuston joukkoon sekä lisää mausteet ja sekoita
5. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi
5. Öljyä vuoka
6. Kaada vuokaan keitetyt tortellinit ja parsakaalit
7. Ripottele niiden päälle aurinkokuivatut tomaatit ja sen jälkeen kaada vuokaan kermainen juustoseos.
8. Raasta juustoa ruuan päälle
9. Paista n. 30 minuuttia 200 asteessa


-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti