23. lokakuuta 2010

And a whole child ago I would sleep all day, doing handstands in bottle bins, to prove that I'm sane

NP. Biffy Clyro - Many Of Horror
(päivän lehtirundilla tajusin että yllä mainittu ja Interpolin Mammoth ovat aliarvostetussa statuksessaan upeita biisejä <3 And I won't let you sit by, so cold in the pitch night, huoh, ei kyllä näkynyt ökykelloisia pelastajia)

Tänään on ravattu kaupungilla ja rapuissa enemmän kuin alikehittyneet jalkalihakseni sallivat. Miksi sopisi kutsua suunniteltuja heräteostoksia? No on se nyt siskot ja veljet aika hyvä kun saa 4 jaffaa viidellä egellä.


Ja viimein sain hommattua upeimman niistä elokuvista jota ei ole tehnyt Burton tahi Hayao, vaan suosikkimusiikkivideoohjaajani ever, Marc Webb (joku muistuttaa käymästä tubettamassa mcr:n uuden ja stiff kittenin)! 

"kato kato"
kääntelee dvd:tä hyppysissään ja tsekkaa 12,90 egen hintalapun
"hmm, jep, mut on se vielä vähän liian kallis"
"no toi seuraava maksaa vaan 7,90, kelpaako?"

Valitettavasti logiikka petti siinä kohtaa kun yritimme etsiä vielä halvempaa versiota seuraavan ja sitä seuraavan alta, mutta heyh, viimein voin tuijotella rakkautta ikean käytävillä päivät pääksytysten.

Sain myös kolmannella yrittämällä hommattua saatanalliseksi pulmapähkinäksi osoittautuneen vr:n opiskelijakortin. Ja olin jopa semityytyväinen passikuviini (sponsored by poliisiaseman automaatti), mikä kuuluu sarjaan maailman mahdottomuudet.


Nyt voin hyvillä sekä halvoin mielin hypätä huommenna dösään kohti turkkusta, joka sisältää tällä kertaa nipun loistoporukkaa (valitettevasti myös top gear-boksien oikeutetun omistajan, huoh, hauskaa oli kun sitä vielä kesti) ja Discon Ensemblet (MF 18. kerta tiedossa). Tarkoitus olisi jatkaa muina matkamiehinä maanantaiksi pääkaupunkiin, jossa ihastuttava skottikolmikko Biffy Clyro tarjoilee palveluitaan. Ja hope so eräs vekaratonttu edustaa myös, muuten on mäkin lattia yöllä kova ja tahmea (hyy, tahaton vilkkumaa-laina).

(sulkujen ilta) (alkuyö)


Tuissan, tämä lähtee jäätelösooda (banaanimango-jäätelö rocks, jollei ala liiaksi ajatella asioita, kuten hammaslääkäriä) kourassa musevideoiden ääreen (invincible kuoriutui punaisen kokonaisuuden alta ihanimmaksi hetkeen <3)


syyslomareissunsa aspekteja pohtien
-H

Ps. Riemuisa tervehdysheilautus, tai menenee varmaan sekopäisen heilumisen puolelle, ensimmäiselle lukijallemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti