15. lokakuuta 2010

"I'd better go, unless we can play it, your stereo"

NP. Sound of Love - Husky Rescue 
 
Minä ja S pääsimme siis 1.10 osallistumaan Voice Muotiviikolle, kun S oli voittanut sinne ja Olivian tyylikouluun liput. S otti mut aveciksi kyseiseen tapahtumaan (kiitos ja kumarrus siitä!). Suuntasimme juna-asemalle aikaisin (lue: kymmeneltä) perjantai aamulla, jotta ehtisimme varmasti ajoissa syömään jotain, lunastamaan hotellihuoneen, valmistautumaan tapahtumaan ja löytämään tapahtumapaikka jostain Helsingin syövereistä.

Valitettavasti juna ei ollut aikataulujemme kanssa samaa mieltä ja päätti olla kriittiset 15min myöhässä. Asemalta juoksimme kauppaan ostamaan jotain juotavaa ja syötävää yöksi, ja josta kirmattiin Carrolsiin ja sieltä taas hotellille. Hotelliin oli tietenkin vain hetkeä aiemmin tullut kaksi bussikuormallista venäläisiä turisteja, jotka tukkivat hotellin kaikki vastaanottopisteet aulassa. Puolen tunnin kuluttua olimme onneksi päässeet jo hotellihuoneeseen asti, jossa nopeasti safkasimme ja yritimme ehostaa jo n.8h aikaisemmin meikattuja naamojamme. Vaihtaessani vaatteita onnistuin kuin onnistuinkin repäisemään silmäpaon sukkahousuihini (go minä!). Tästä juostiin (ja kovaa) lähimmälle ratikkapysäkille, jonka jälkeen jäätiin kolmannella pysäkillä pois ja juostiin eräälle toiselle pysäkille, mistä päästiin kuin päästiinkin oikeaan paikkaan eli kaapelitehtaalle. Oltiin vain 15min myöhässä Olivian tyylikoulusta, ja ehdittiin vielä kuulemaan kaikkia kivoja vinkkejä. Tyylikoulussa päästiin myös askartelemaanpaskartelemaan sekä saatiin Olivialta pienet paperipussit, missä oli kaikkea kivaa tavaraa. Kuulimme myös kyseisessä tilaisuudessa tulevan talven ehkä oudoimman trendin:
pupukorvat! :D

 

Olivian tyylikoulun jälkeen meille tehtiin kampaukset ja halukkaille myös meikit, pian tämän jälkeen alkoikin muotinäytös jota seurasi Cheekin esiintyminen ja illan kohokohta: katossa olevat pallot pudotettiin ihmisten niskaan, porkkanana oli, että valkoisten pallojen joukossa oli neljä värillistä palloa, sinisellä voitti Sokoksen 500€:n arvoisen asukokonaisuuden,  mustalla Tiia Vanhatapion saman arvoisen paketin, punaisella Minna Parikan (!!) ja vihreällä 1000€:n arvoisen IvanaHelsiki-asukokonaisuuden! Voitte vain kuvitella miten ihmiset sekosivat, kun pallot tippuivat niskaan:D

Cheek sulautuu taustaan :D

Helsingistä löytyi kengät n.25€, Spirit Store ja

saksikoru n.13€, Accessorize

Eli tällä kertaa ei voitettu mitään (kyybel). Vaikka me S:n kanssa bongattiin punainen pallo hyvissä ajoin ja sijoitettiin itsemme suoraan sen alapuolelle niin sillä sekunnilla, kun pallot päästettiin alas, syöksyivät ihmiset eri suunnista meidän suuntaamme, kohti Parikan palloa. Pallosta käytiin verinen taisto, kunnes eräs liki kaksimetrinen mieshenkilö noukki pallon kätösiinsä. Toivottavasti Parikan tuotteille tulee hänelle käyttöä:D Muutaman mustelman ja korkkareiden tallomien jalkojen lisäksi selvittiin kuitenkin onneksi hengissä kyseisestä ryntäyksestä :D Lohdutuksena siirryimme ennen hotelliin menemistä mäkkiin safkaamaan.

Note to myself: ota AINA varasukkahousut mukaan! + Kasva n.25cm lisää pituutta, siltä varalta, että Parikan tuotteita pudotetaan lisää taivaalta.

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti