20. marraskuuta 2012

Isn't my house classic? The columns date all the way back to 1972.

Edellisestä postauksesta kulunut luvattoman paljon vaihteeksi aikaa, eli nyt siis vuorossa asuntopostaus numero kaksi makuuhuoneen muodossa. Pienellä viiveellä edellisestä asuntoaiheisesta postauksesta, ehem :D
Elikkäs makuuhuoneessa on kivat siniset tapetit ja vieläkin kivemmat siniset boordit (not), jotka eivät valitettavasti pahemmin näy kuvissa. Eli siis koko asunto noudattaa aika pitkälti keittiön linjaa seinien suhteen: kaikista huoneista löytyy boordit ja tapetit, jotka eivät ehkä löydy Inno-sedän must have-listalta.
 Oon yrittänyt saada makuuhuoneesta brittihenkistä, ja noiden sinisten tapettien ja punaisen pöydän ja cd-levykaapin kanssa ei oikein ollut montaa vaihtoehtoa. Eli kuvassa on edustettuna Ikean pöytä & valkoiset kehykset, Maskusta hommatut koristetyynyt, harmaat muumipussilakanat, Bliposta hankittu Totoro-pehmolelu ja lyhty, minkä kummitäti hankki mulle Suomi-visiittinsä aikana.
Pakollinen Totoro-kuva
Cd-levykaappi on alkujaan honkkarista hommattu
Ikeasta hommattu kehys, jossa hengailee Kiasmasta ostetut Banksy-kortit. Tällä hetkellä kyseiset kehykset ovat jo päässeet jopa seinälle asti.
Tarkoituksena olisi saada nämä Lontoosta hommatut kolme korttia sekä alla oleva tubekartta jonkinmoisiin kehyksiin heti, kun sellaiset kävelee vastaan :D

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti