18. syyskuuta 2012

Vår lilla djurpark börjar växa till sig

Teen näitä postauksia nyt hyvin väärässä järjestyksessä, mutta ainakin saan nyt tänne blogin puolelle jotain laitettua. Kotiuduttiin tosiaankin Hannan kanssa viime keskiviikkona meen reissulta, koetaan vieläkin pientä Brittikrapulaa, ja viime viikonloppuna käytiin Helsingissä juhlistamassa A:n läksiäisiä, joka lähtee Britteihin vaihtoon lukuvuodeksi. Tähän asiaan minä ja Hanna suhtaudutaan asiaankuuluvasti: eli ikävän ja kateuden sekaisin tuntein :D Bileet olivat mahtavat ja sunnuntainen brunssi oli mucho herkullinen. Viime viikon reissuista ja matkailusta inspiroituneena päätin, että tällä viikolla olisin ah-niin tehokas ja ahkera & supersosiaalinen. Noh, ei mennyt aivan niin, sain nimittäin jäätävän flunssan tähän väliin, jonka vuoksi eilinen ja tämä päivä ovat kuluneet lähinnä teen juomiseen ja mangan & animen suurkulutukseen sekä yleiseen erakoitumiseen, eli aika no-life multihuipentuma meneillään tällä hetkellä :D 

Mutta siis varsinaiseen aiheeseen eli postauksiin: tästä välistä puuttuu nyt muutama Portugali ja yksi Tampere postaus (plus erinäiset shoppailu postaukset), mutta sain nyt ensimmäiseksi kasaan postauksen tosiaankin tästä Tukholman-reissusta, jonka tein meen äidin ja kummitätini kanssa heinäkuun puolella. 

Oltiin siis Tukholmassa kaksi yötä, mieluusti olisin ollut useammankin, koska kyseessä on aivan mahtipaikka. Shoppailua tuli myös tehtyä kunnioitettavasti reissun aikana, ja löysin kyseiseltä reissulta nahkatakin, sellaisen mitä oon etsinyt jo vuosia (jei!), safkattiin myös monissa kivoissa kahviloissa ja käveltiin enemmän kuin tarpeeksi.

Meen hotelli (Clarion Hotel Sign) oli myös tosi jees: se oli ihan keskustassa, hotellin eri kerrokset on sisustettu eri teemoilla (me oltiin ylläripylläri Suomi-kerroksessa :D) siellä oli maailman paras aamupala buffet (!!) + hotellin hissit oli jaettu eri musiikkigenrejen mukaan (oli mm. pop-hissi ja jazz-hissi).
Matkan suurin pettymys oli se, etten taaskaan bongannut Alexander Skarsgårdia, vaikka kovasti yritinkin. Ehkä ensi kerralla? :D

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti