23. kesäkuuta 2012

"You're my golden sun,
take my hand and rule the world"

NP. Fenech-Soler - Golden Sun 

Pitkästä aikaa tulee tännekin laitettua postaus. Koulu on loppunut (mun osaltani kokonaan, sillä mä valmistuin, jei!:D) ja luppoaikaa on ollut, mutta silti ei ole saanut lomailun lisäksi mitään oikein aikaiseksi, vaikka mittava tehtävälista löytyisi. Tällä viikolla sain ikävän flunssan ja siitä syystä olen katsellut neljä päivää putkeen youtubesta videoita, ajallisesti toi on aika no-no combination mulle, koska mun sosiaaliset taidot kärsii suunnattomasti, Hanna voi todistaa. Mutta siis enihuu, varsinaiseen aiheeseen, eli mä lähden huomenna Portugaliin (iso jei!). Normalemente, olisin mennyt luultavimmin vasta elokuun puolella, mutta tänä vuonna teen poikkeuksen ja menenkin jo kesäkuussa. Villiä, I know. 

Lento lähtee Helsinki-Vantaalta puoli viiden aikoihin TAP:n (= take another plane, hehe) koneella ensin kohti Lissabonia, jonka jälkeen jatkan matkaa sieltä (muutaman tunnin odottelun jälkeen) jatkolennolla määränpäähäni, eli Faroon. Sikäli mikäli jännää, koska en ole ennen kokenut jatkolentoja, enkä ole ennen nähnyt Lissabonin lentokenttää, joten ihan coolio. Farossa olen siinä kahdentoista maissa yöllä paikallista aikaa, joten huominen koko päivä menee reissatessa.

Takaisin Suomeen rantaudun vasta 2,5 viikon kuluttua, jolloin myös tätini tulee Portugalista tänne (iso jei!), koska tädin edellisestä Suomi-visiitistä on kulunut jo sellaiset 10 vuotta, joten nyt on taas hyvä aika tulla tarkastamaan Suomen kylmähkö ja yötön kesä ;D 

Mutta siis ajattelin postata Portugalista tän visiittini aikana, sillä otan kannettavani mukaan, koska olen dataniska, enkä osaa olla ilman sitä.

Mutta siis soronoo, seuraavaksi postaan kivemmista maisemista!

ps. loppukevennykseksi matkustusaiheinen video, toivottavasti ei enteile huomista :D



-E

4 kommenttia:

  1. Hei, eksyin blogiinne, kun googlasin juttuja Portugalista ;D itekin meinaan menossa sinne ensi viikolla loppu kesäksi!
    Huomasin myös, että meillä on jotain muutakin yhteistä: ite valmistun myös juuri medianomiksi (aiempien postausten perusteella opiskelette sitä?). Mua kiinnostaiskin kysyä, että minkälaisia suunnitelmia sulla on nyt kun oot valmistunut? Onko sulla jo työpaikka, tai jos ei ole, niin missä haluaisit työskennellä? Onneks media-alalla töitä pitäs riittää, itelläkin muutama kaveri, jotka etsivät työntekijöitä firmaansa. :D
    Mutta hyvää kesää teille molemmille! ps. lyhkäsen tutustumisen perusteella asukuvat on parasta antia blogissanne, joten niitä lisää :D ja ennemmän postauksia!!
    -K

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitokset kommentistasi!

    Coolio, itsekin viettäisin täällä mieluusti koko kesän ;D Menetkö lomailemaan vai töihin/opiskelemaan, ja minne päin Portugalia suuntaat? Itse hengailen Farossa :)

    Kyllä, molemmat opiskellaan media-alaa, itse tosiaankin valmistuin tässä kuussa. Ja on aina mukavaa kuulla, että töitä on, koska monet aina sanovat, ettei tältä alalta työllisty, mutta itse olen optimistinen asian suhteen. Itseäni kiinnostaa tällä hetkellä eniten varmaankin graafinen suunnittelu. Töitä en ole vielä etsinyt, ajattelin siirtää sitä syksymmälle ja lomailla tämän kesän ;D Mietin myös jatko-opintojen mahdollisuutta, mutta kaikki on vielä auki, luultavimmin postailen asiasta tuonnempana kun saan jonkun konkreettisen idean tai suunnitelman ;D

    Ja asukuvia laitan varmaan Portugali-postausten yhteydessä, ja lupaan, että me Hannan kanssa yritetään ottaa kuvia asuista taajemmin ;D Ja postaustahtikin pitäisi tulla nopeammaksi, kun ollaan kerta lomalla:)

    Mahtavaa kesän jatkoa ja nauti Portugalista! :)

    VastaaPoista
  3. Hei vielä! Menen töihin suureen mediayritykseen kuvausassistentiksi pariksi kuukaudeksi. Yritän tietty lomaillakin samalla :P Itsekin mietin jatko-opintoja koulun jälkeen, mutta olen kuullut, että paremmin media-alalla työllistyy mitä enemmän on kontakteja ja työkokemusta,joten ite varmaan yritän jatkaa suoraan töihin :) Ja monet tekevät tällä alalla ilman koulutustakin töitä hyvin pärjäten, joten onneksi ei ole pakko välttämättä palata enää koulun penkille, heheh! Tosin olen kotoisin aika pienestä kaupungista, joten saa nähdä tuleeko muutto viimein eteen :P Onneksi harjoittelupaikkaa ja tuttuja voi käyttää hyväksi työpaikan haussa ;D Graafisen suunnitelun parista löytyy varmasti töitä, itse olen suuntautunut muotikuvaukseen.

    Odotan innolla kuulumisiasi, kiva kuulla aina millaisiin työtehtäviin kollegat päätyvät :)

    Tosi hyviä lomailuja ja lupaan huikata jos törmään suhun Portugalissa! ;D

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa siistiltä! :D

    Ja tosiaankin, jos törmätään, niin tarjoan kahvit!;D

    VastaaPoista