16. joulukuuta 2011

"All work and no play makes Jack..A vital member of society"

Nyt kun on selvitty pahimmista ikäkriiseilyistä niin voisi laittaa tänne kuvia muutamista syntymäpäivälahjoista, mitä sain:
Pakollinen kuva jouluvaloista (jotkut voivat muistaa kyseiset valot kuvista, joissa ne oltiin kääritty H:n ympärille + toimivat myös Halloween-juhlissa osana valaistusta, eli sangen monikäytännölliset:D)
Poniponi-korvikset (ostin kesällä samanlaiset, mutta vain vihreät :D)
Blondie-levy
 kortteja
Ginan lahjakortin, jei!
Ja coolilla printillä varustetun Enjoi-paidan :>

Näiden lisäksi sain kiitettävästi rahaa kummivanhemmiltani, siitä iso kiitos heille♥. Ja huomenna mennään äidin kanssa Helsinkiin jouluostoksille ja ollaan siellä sunnuntaihin asti (= vanhempien syntymäpäivälahja). Mennään safkaamaan luultavimmin Memphisiin lauantaina ja sunnuntaina kiinalaiseen, mmm ♥ (lasken ruokailut reissun olennaiseksi osaksi, ellei jopa tärkeimmäksi :D) 

Ja sitten oikeastaan asiaan liittymätön kuva, mutta enihuu, toi raaputuskalenteri on sellainen pakollinen paha, mikä tulee ostettua joka vuosi, vaikkei siitä ikinä mitään voitakaan (paitsi satunnaisesti se viisi euroa:D). Fazerin suklaakalenterikin olisi ollut kiva, mutta ne myytiin täällä ainakin heti loppuun :E

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti