21. syyskuuta 2011

Whatever went away, I'll get it over now.
I'll get money,
I'll get funny again.

NP. The National - Start a War
("We were always weird but I never had to hold you by the edges like I do now", voi huoh ja maailma)

Viime perjantaina reissattiin viestijöiden kaikilla vuosikursseilla lastatuilla busseilla kohti maamme kapitaalia, jossa tarkoituksena oli virittäytyä kulttuuriseen tunnelmaan. Me valitsimme markkinoinnin näkökannan, ja keskityimme hyvin intensiivisesti tutkimaan kaupallisen taiteen tarjontaa sekä hintalaatusuhdetta.
Hyvä oli.
Vähän liiankin, sanoisi masa from kukkaro.


Aivan loistom-O Vans-teeppari kaltaiselleni hattuaddiktille, sekä sukat muistuttamaan kesän fantastisimmista päivistä erään saarivaltion kamaralla, lähtivät messiin Carlingsilta.

Monki tarjosi erityisen hyvien vaahtokarkkien ja erityisen pahan vitamiiniveden lisäksi poeettisen shakespeare-kettu-paidan, joka hämmensi olemalla one size fits all ja kerrassaan riemuvoitto päällepantava.

Makutuomarini löi nuijalla pöytään tämän värin kohdalla. Ja minähän pistin ostaen. Ei pysy päässä, mutta hitto kun kaikilla muillakin on! Kauppana oli se jonka nimeä en tiedä. Pidetään mysteerin katkua yllä, juujuu.

Hieman sivistyneistöhenkisempi pääkoriste vedettiin Hennesin kassan kautta.

Alennuskaularättivinkki kaikille: Kieppihuivista ei saa pitkulaa, mutta pitkulasta saa kieppihuivin noin 15 euroa halvemmalla. MicMacillä perustelimme ostopäätöksemme tällä kuluttajaystävällisellä logiikalla.

Kiasman kaupassa pistettiin sitten hoitaen tämän kulutusjuhlan taiteellinen puoli, kun naftisti mitoitettua kirjahyllyäni koristamaan nappasin täysillä omaan esteettiseen silmääni iskevän kokoelman bändijulisteita (A oli tässä jutussa silti ekaguruna, pokatkaamme siis hänen suuntiinsa!) ja, well, muistikirjan, joka ei välttämättä ostoperusteluja kaipaa.

Tunnelmakuvat itse reissausosiosta rajoittuivat salakavalasti nukkuvasta toverista otettuihin ja "väännetään bussissa hauskoja naamoja partymoodilla kun on TYLSÄÄ" -osastoon. Joten, jäätte nyt paitsi. 
Ei. 
Ette todellakaan.

unistaan hämmentynyt ja unenpuutteesta epäkoherentti
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti