29. syyskuuta 2011

This is a song about art school creeps, and it's about those who are NOT LIKE ME!

NP. Morrissey- To Me You Are A Work Of Art

Hektisyys.
Ja aivan liian iso karkki leukaluilleni.

Viime viikko meni sumuillessa tahdilla valokuvaustehtävä - pari tuntia unta - valokuvaustehtävä - tunti unta - toista sama - toistapa vielä kerran. Neuvon sana elämänsä jatkoa puntaroivalle kansanluokalle: viestintä on koukuttava ala täynnä mahdollisuutta adobesovelluksen perään mahdollistettuna, mutta hengen se vie. Mikäli kuitenkin olette valmiita stressaamaan aivonne perunamuusiksi kaupallisen taiteen alttarille, teretulemas.
Sillä vaikka teki mieli repiä tiski hanskojen alta puusäikäleiksi multinumerollisiin otteisiin, samalla kun opit riittävän unen sekä ruoan tärkeydestä kaikuivat niiden puutteen turruttamassa päänupissa, niin hell, studiossa kuvaamamme hajuvesimainos saattaa olla visuaalisesti briljantein tuotos johon olen saanut olla osallisena. TattistA siitä jokaikiselle (niin custardseille kuin fishfingerseillekin kumartavalle) goddess-like mallille ja handy transsexualille linssin edessä, takana sekä tuuletinlappujen kera ylt´ympäriinsä. Very proud of ya!
Valitettavasti epäbloggaavien taiteilijoiden kätten ja naaman töiden suojelemiseksi te ette tule lopputulosta nyt näkemään. 
Missaatte, trust me.
Tässä kuitenkin behind the scenes materiaalia ja ruokataukofotailua, kun ei sitä enää osaa muutenkaan elää kuin freimi freimiltä.

Vanha hima ja galleriakuvien ehtymätön rahasampo revisited:
täydellisen valotuksen ikkunaspotti

Tuoksinassa löysin myös kipinöitä stailauspuolelle, never say never (paitsi jos istut kampaamotuoliin, jonka takana pönöttää minä. Silloin: run forest, run!)
Kukapa olisi arvannut että "ampumavälikohtaus" on täysin kurantti hiustermi?
Official vampireshot, lähetetty niin True Bloodin, Anne Rice filmatisointien, kuin tietysti myös Twilightien casting-henkilöille. Pick me!
Studion kummitus part 1.
Studion kummitus part 2.
Nyt unta palloon, ja pallolle kans
-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti