14. heinäkuuta 2011

"The kooks are out
in the street
Oh we're gonna steal your skies"

Totuuden nimissä, ystävämme A on menevä kaksonen eikä varautunut rapu, joten postauksen ajankohtaisuuskerroin heittää hieman häränpyllyä (watch me, surutta tungen kolme horoskooppimerkkiä yhteen lauseeseen, astrologist much), mutta yhtä hämäriltä nämä kuvat näyttävät nyt kuin silloinkin, joten, vieläkö saisi pilkun perään tavaraa?
Ehei.
Sen suuremmitta suruitta, hieman kuvasaldoa!
A saattaa olla sukujuuriltaan lähellä sitä omenapuuta josta vierähti Hannun ja Kertun noitamuori, sen verran makoisalla sokerin ja rasvan lopputuotoksella oli pöytä notkotettu. Kohteliaina vieraina me emme toki tunkeneet sankaria uuniin, vaan sapuskaa leipäläpiimme. Kivempi niin. Juhlatunnelman näkökulmasta.
Vahvassa partymoodissa (ei sisällä kaksoimerkityksiä) sukkuloimme keskustan valojen katveesta Soman suojiin jatkamaan festiiviä tunnelmaa.
Kaksiovinen hissi tarjosi allekirjoittaneelle ja S:lle tosin jotakin hyvin alternatiivista, muttei mikään pysy undergroundina, jollei se pysy salassa, joten:
shh.

 
Ilta hyvien, ja yllättävästi myös parin kauemmaskin kadonneen, ystävien ympäröimänä. Siinä ei paljoa paina ettei hameen ylänappi pysy kiinni.
Cheers mateys!

E&H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti