30. kesäkuuta 2011

"There's a higher power that will judge you for your indecency"
"Tom Cruise?"

Käytiin S:n kanssa reilu viikko sitten kirppareita ja kauppoja kiertämässä sekä juomassa chai latet (mmm). Filmtownin kautta mentiin S:n kämpille ja pidettiin leffailta. Filmtownista mukaan tarttui, karkkipussien lisäksi siis, Easy A-leffa, kun ajateltiin, että nyt halutaan katsoa joko 127h (lue: James Franco-leffa) tai joku teinileffa. Ensimmäistä ei näkynyt ei mailla eikä halmeilla (joillakin muillakin oli ilmeisesti ollut sama idea kuin meilläkin :D) joten päädyttiin jälkimäiseen. Huomattiin hyllyssä Easy A, ja nopean takakannen tutkiskelun  jälkeen (kun S havaitsi, että Emma Stone näyttelee pääosaa) päätettiin ottaa kyseinen elokuva.
Koettiin tekstityksiä valittaessa pienimuotoinen teinihysteria. Olisi se jo tuosta kannesta pitänyt osata lukea ja mahdollisesti nähdä takakannen kuvista, mutta eihän me mitään huomattu :D Kolmen pisteen vihje: etukansi
Kahden pisteen vihje: päävalikko
Yhden pisteen vihje: tekstitysvalikko
Voi kyllä, Penn Badgley. Ja Badgleyn tarvitsee olla ilman paitaa, ennen kuin mä ja S huomataan mitään :D

Kuulin H:lta muutamaa päivää myöhemmin, että hän ja A olivat samaisena päivänä lainanneet saman leffan :D aivoyhteys!
Easy A oli hyvä leffa pitkästä aikaa. On aina positiivinen yllätys huomata, että joku käsikirjoittaja siellä rapakon takana jaksaa olla vielä omaperäinen, eikä kirjoittaa liukuhihnameiningillä kässäreitä väljähtäneisiin perushuttuleffoihin. Emma Stone oli (jälleen kerran) loistava, ja Stonen leffoja täytyy ehdottomasti jatkossakin katsoa. Täytyy hankkia kyseinen leffa omaan elokuvahyllyyn. Suositellaan!
Loppuun vielä S:n kirpparilöydöt:
-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti