25. toukokuuta 2011

ei tiedä prosenteista hullutkaa, ne on menny kaikki ennenku ne on tullutkaa

NP. Emily Browning - Sweet Dreams (Are Made Of This)
(jumalatar <3)

Olen kettu. Syön mökkiläisten karkkeja.
Kuulostaa jo melko potentiaaliselta kesäidentiteetiltä. Ei noista "sossu vs. kela - mistä rahat kesäksi" -kuvioista saa selvää maalaisjärjellä meditoimallakaan. Iskee epä usko toivo rakkaus.

Rahantulon ollessa enemmän kuin kymmenen tikkua laudalla, oli melko kustannuspoliittisesti kätevää kun eräs hiippailija-K soitti aamutuimaan että paska ilma, lähetään kirppiskierrokselle. Jösses, ja niin sitä mentiin!



Oli niin kova meno että tarvi lainata aurinkolasit. Reiskojen haastajiksi?


Omaan messiin lähti K:n jalosti maksama kertakäyttökamera 2,50 egeä (rullino 27 pose, ou jee) ja omistajansa ERITTÄIN VANHAKSI mainostama keltasekainen paita-asia 2 egeä (kuvaa myöhemmin, jollei jälkihäpeä iske ;D). K nappasi kesänsä hilpeäksi festarieläimeksi kirahvilaukun.


Kertiksen rullinon eka pose piti tietysti käyttää johonkin ylevään, joten K:n natiiveilla ohjeilla raidattiin itseni ja ystäväni B:n eräältä öiseltä kesäseikkailulta tutulle, ränsistyneisyyden yliaste -sillalle. Korkenpaikan kammoa ja junaraideheeboilua.
"Olisko vähän noloa jos se juna nyt tulis?"
Jääkäämme määrittelemättömän häpeän valtaan.

-H

Ps. JUMASKEKKULI, ENÄÄ YKSI MINIMAALISTEHTÄVÄ JA TOTAALIKESÄLOMA KUTSUU!

2 kommenttia:

  1. Tietäisitpä miten täällä nyt hekotan ja hokotan, vähän pogoilenkin! Toi loppurepliikkilainaus on tänä perjantai-iltapäivänä hulvattoman hauska! Kiitos kaikesta, oikeesti. lööv. Toivoo KEIJO

    VastaaPoista
  2. Sä oot KEIJO mun elämän mies <3 kysymys tulevaisuuden avaruudellisia prospekteja ajatellen, saako KEIJON naamaa käyttää/näyttää/väläyttää tässä foorumissa, vai onko se yksinoikeudella varattu casanoovailuun muissa medioissa?

    VastaaPoista