15. maaliskuuta 2011

"And then it all turned orange"

Pikkuveli kokkaili eilen ja tällä kertaa se valmisti appelsiini-persikkakiisseliä.
Päätin pistää ohjeen myös tänne:

Tarvitset:
1dl vettä
4dl appelsiinimehua
2rkl perunajauhoja
3 säilykepersikan puolikasta
3 1/5 rkl sokeria

1. Kuutioi/paloittele persikat.
2. Mittaa vesi, appelsiinimehu, sokeri ja perunajauhot kattilaan. Sekoita hyvin puuhaarukalla.
3. Kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin pulpahtaa muutaman kerran.
4. Nosta kattila pois levyltä. Lisää kiisselin joukkoon persikanpalat ja sekoita varovaisesti, ettei kiisselistä tule venyvää.
5. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle sokeria kuortumisen estämiseksi.
6. Syö sellaisenaan tai tarjoile kermavaahdon kanssa.

-E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti