28. marraskuuta 2010

There's something strange about the way the horizon glows

NP. BB:n finaali
(awws nicoulle, tuolle köyhän miehen jephalle)

Jösses pöllöset, tänään on ollut sitten senlaatunen superpallona luokses pompin tyypin päivä että asamasat on vaan pyörinyt jalassa! 
Herätyksenä toimi isäni sulosointuinen "hyvää syntymäpäivää TÖMPS" joka oli sinänsä lievästi disintegroivaa koska syntymäni juhlaa ylistetään vasta keskiviikkona (TÖMPS oli uuden televiissioni pitämä äännähdys). Läppä jäi hämäräksi, mutta sydänalaa lämmitti äidin hatusta vetäisema pikkujoululahja. 
Barbapörrö (aka. barbakarva) <3 jätkähän on taiteilija!
 (huomioikaa tyylikäs baskerinkorvike)


Siitä pitikin pötkiä omakätisesti taiteilemaan kun koulutehtävän deadline kolisee nurkissa. Miinus 13 asteessa tapahtuu ihmeitä. Siinä kadottaa sormensa. Siinä kadottaa jalkansa. Siinä kadottaa perseensä. Siinä ei todellakaan oteta häävejä kuvia. Voiko karjarannasta ylipäänsä saada kunniakasta fotoa?

S2:sen korvalehti, ihan näin havainnointimielessä.

Äidin taikurinhatusta löytyi syväjäädytetylle lapselle myös fetaparsapiirakkaa, jonka estetiikan voimme toki kyseenalaistaa. Makua emme.


Joulusiivouksen ohessa flippasimme olohuoneeni uuteen uskoon ja roijasimme sisään omista metsistä kopsaistun kuusen. Joulu ja neulaset!


Otin sitten tyypit uudesta matosta ja televisiosta fiilistelemällä Tanssii tähtien kanssa finaalia. Olisiko voittoon ollut mahdotonta julistaa kombo Antti-Marko? Those charming men <3 tanssisin.

Loppuun ENSIMMÄINEN ADVENTTI eli PÄIVÄ 28.11 visioimastani ernujoulukalenterista (ja partiolaisten vastaavasta kans).
Määsterideani oli keksiä 27 mieltä elahdyttävää tekemistä joulun joka päivälle, kun ainakin allekirjoittaneella menee helposti oravanpyörässä kierimiseen kaikki tämä happyhappymerrymerryaika, niin nyt on ainakin pakko riemastuttaa omaakin olemassaoloa.


Mango. 
Ei nyt järin eksoottinen epeli, mutten ole koskaan maistanut tuoreena tapauksena. Huomenna viestijöiden kanssa sitten kulinarismimomenttia kehiin.

-H

PS. jos itsensä joulupukki eksyy linjoille, niin ihan näin nöyränä pyyntönä:
ThanksA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti