3. marraskuuta 2010

I'm an addict for dramatics, I confuse the two for love

NP. Bat For Lashes - Daniel

Mites sitä muutenkaan tuhraisi timelapsen lataillessa joutoaikaansa kuin suuren ilon ilmoittamiseen!
Viimein, tasan vuodesta 2008, olen etsinyt ja hakenut, penkonut ja rukoillut, tielleni tippuvaksi täydellisyyttä hiupovaa punaista cribs-pappatakkia. Ja viimein etsintä on OHI! Pääkaupungimme Micmac viimein tarjosi tämän täydellisen vaatekappaleen, jossa sopii tulla kuolleen kosijan dissaamaksi keikkajonossa (ette voi väittää etteikö videon jamppa olisi ääriherttainen murtuessaan surusta tässä puinvalinnassa?).
JAU!


Halloweenina tuli hieman seremoniattomasti, mutta perin makoisasti, avattua glögikausi. Ja tietysti hyväksikäytettyä Makuunin "kaikki kauhuleffat puoleen hintaan"-tarjousta (kaikki pikku mörököllit kuulkaa, voimassa vielä tämän viikon loppuun). Vieroksun horrorin tähdittämistä, sillä jos jonkin, niin kauhuleffojen hyvyys on suhteellisuuden perikuva. Saman leffan voi katsoa kusi sukassa, nauruhermo poksahtaen tai jäätävän välinpitämättömyyden vallassa, riippuen täysin siitä millä mielenlaadulla on lähtenyt leikkiin mukaan. Oman iltani lähtökohdat olivat leppoisan pelkotilaiset, yksin kotona, halloweenkuutamo möllöttäen ikkunasta. Thirteen Ghostsista ei silti repinyt edes myötähäpeähekotuksia, sillä kuka voi ottaa tosissaan mitään missä on scoopydoo-jannu? Olisi pitänyt uskoa teini-E:tä aikanaan, mutta ;D
Hellraiser olikin sitten way elähdyttävämpää kasarikauhua, aina paintilla tehtyine, epilepsialiiton hyväksymine, eroikoistehosteinensa. Se kuuluisa "kauhu" oli tästäkin kyllä melko kaukana, Pinheadin ollessa lähinnä oudolla tavalla komea eteerisenä herrasmiesspuukeilijana. Ainakin a-k:n pienestä kierosta mielestä. Mutta kyllä se nyt vähän kikatuttaa kun ruumis janoaa matskua luidensa päälle vain päästäkseen taas kiinni lihallisiin iloihin.


Timelapse lataa, lataa, lataa, lataa.

-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti