Projekti kitarakakku
tarvitset:
kitaran mallisen vuuan
kuorrutusta varten tarvittavia välineitä
Pohjaa varten:
5 kananmunaa
sokeria mukillinen, noin 3dl
vehnäjauhoja
leivinjauhetta
voita
(vuuan voiteluun)
korppujauhoja
Koristelua ja täytettä varten:
8 dl kuohukermaa
vaniljasokeria
sinistä elintarvikeväriä
n. litran viipaloituja mansikoita
(voivat olla joko tuoreita tai pakaste, koska ne tulevat kakun väliin)
n. 6kpl kiekkomaisia mustia karkkeja
Pandan "sucklaa mönjää"
(kitaran kieliä varten)
kärsivällisyyttä ja kykyä nauraa omalle luomuksellesi
sokeria mukillinen, noin 3dl
vehnäjauhoja
leivinjauhetta
voita
(vuuan voiteluun)
korppujauhoja
Koristelua ja täytettä varten:
8 dl kuohukermaa
vaniljasokeria
sinistä elintarvikeväriä
n. litran viipaloituja mansikoita
(voivat olla joko tuoreita tai pakaste, koska ne tulevat kakun väliin)
n. 6kpl kiekkomaisia mustia karkkeja
Pandan "sucklaa mönjää"
(kitaran kieliä varten)
kärsivällisyyttä ja kykyä nauraa omalle luomuksellesi
5. Kaada vuokaan korppujauhoja ja pyörittele vuokaa, jotta korppujauhot tarttuvat tasaisesti vuoan pohjaan ja reunoille
10. Ota pieneen kulhoon hieman kermavaahtoa ja lisää teelusikalla sinistä elintarvikeväriä joukkoon ja sekoita huolellisesti, jotta väri olisi tasaisen värinen. Voit halutessasi tehdä useamman eri sävyistä kermavaahtoa.
14. Ihaile luomustasi ja syö se! Kakku maistui paremmalta, kuin miltä se näytti, trust me :D
note to myself: kakkua ei kannata kuorruttaa +30 asteen helteessä, sillä kermavaahto ei ole silloin kovinkaan yhteistyöhaluinen
note to myself: kakkua ei kannata kuorruttaa +30 asteen helteessä, sillä kermavaahto ei ole silloin kovinkaan yhteistyöhaluinen
- E
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti