Vadelmamuffinit
100 g huoneenlämpöistä voita
3 dl sokeria
2 muna
2 dl creme fraichea
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
3-4 dl pakastettuja vadelmia
100 g huoneenlämpöistä voita
3 dl sokeria
2 muna
2 dl creme fraichea
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
3-4 dl pakastettuja vadelmia
Vatkaa voi ja sokeria sähkövatkaimella kulhossa. Sekoita joukkoon muna ja creme fraiche. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää seokseen.
Jaa taikina n.20 paperiseen vuokaan. Lisää välillä vadelmia jokaisen vuokaan.
Paista uunin alatasolla noin 12-15 minuuttia. Uunin lämpötila 175-astetta.
Mustikkamuffinit
50 g margariinia
1 1/2 dl maitoa
2 munaa
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
N. 1 dl mustikoita
1 1/2 dl maitoa
2 munaa
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
N. 1 dl mustikoita
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sulata margariini. Kaada sekaan maito. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeiksi.
Lisää maitoseos ja lopuksi vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
Laita muffinivuoat uunipellille. Jaa taikina vuokiin. Laita n. 1 tl mustikoita jokaiseen vuokaan. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia. Muffinit voi paistaa paperivuoissa tai muffinipellillä, lukumäärä ja paistoaika voivat vaihdella.
Lisää maitoseos ja lopuksi vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
Laita muffinivuoat uunipellille. Jaa taikina vuokiin. Laita n. 1 tl mustikoita jokaiseen vuokaan. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia. Muffinit voi paistaa paperivuoissa tai muffinipellillä, lukumäärä ja paistoaika voivat vaihdella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti